SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Y O R O K O B I
Traditionell karate i stilen Wadoryu
Välkommen som ny medlem i Karateklubben Yorokobi!
Sedan 2014 har vi gått från att vara en av Stockholms minsta till att vara stadens största karateklubb. Kom och upptäck varför så många trivs med gemenskapen och träningsglädjen hos oss. Vi tar in nya medlemmar vid terminsstart januari/februari och augusti/september. Anmäl dig och/eller ditt barn under fliken "Anmälan för provträning".
 
Nybörjare, barn från sju år och vuxna tränar i gemensam nybörjargrupp på måndagar 18.00-19.00 och lördagar 11.00-12.00. Träningen är i Liljeholmshallen motionsrum 2. 
 
Nybörjare sex år och de föräldrar som vill delta tränar på onsdagar 18.00 - 19.00. Träningen är i Liljeholmshallen, motionsrum 1.
 
Under de första träningarna, använd mjuka träningskläder utan metalldelar eller hårda detaljer. När du vill fortsätta kan du köpa en dräkt hos klubben eller i sporthandel. Har du tränat tidigare prata med tränarna så hitta vi en lämplig grupp till dig. 
 
 

Medlemsklubb i WIKF


Medlemmar i Svenska Karateförbundet