SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Y O R O K O B I
Traditionell karate i stilen Wadoryu
Karateklubben Yorokobi Wadoryu i Liljeholmen
Hos oss på Yorokobi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.
 
Vi följer givetvis rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska karateförbundet för att minska risken att covid-19 sprids. Kommer nya rekommendationer får vi lägga om planeringen.
 
 
Vill du också träna med oss? Alla från sex till hundra år är välkomna!
 
Vårterminens nybörjargrupper är nu fulla. Vi hänvisar till nyanmälning för höstterminen.
 
 
Tibbles Sommarläger 2022, 3-5 juni - Anmälan öppen!
2022-05-05
Foto: Tibble Karateklubb
Äntligen är det dags för WIKF Swedens årliga sommarläger som arrangeras av Tibble Karateklubb i Täby! Här har både barn och vuxna möjlighet att träna med ledande instruktörer inom WIKF Sweden och under ledning av WIKF World Chief Instructor Sensei Jon Wicks 8 dan och World Technical Committee member Sensei Wim Massee, 8 dan.
 
Lägret pågår i två dagar, lördag 4 juni och söndag 5 juni.
 
På fredag kväll 3 juni är dessutom brunbälten och svartbälten välkomna till ett specialpass med Sensei Jon Wicks och Sensei Wim Massee. Mer information om detta kommer.
 
Under lägret finns möjlighet till gradering för karateka av alla åldrar och bältesgrader.
 
Föranmälan till lägret är obligatorisk och öppen 5-29 maj. Natten till 30 maj stängs anmälan och det går inte längre att anmäla sig. Anmälan till läger och gradering görs via denna länk, som du också hittar i huvudmenyn.
Ändrade träningstider Valborg och 1 maj
2022-04-25 14:05
Foto: Emma Ringqvist

På valborg (lördag 30 april) tränar nybörjarna och gruppen rödvitt-gulvitt som vanligt. Ungdomspasset och parövningar-katapasset är inställda. Vuxna har möjlighet att delta i graderingsträning i Tibble. För tider se Tibbles hemsida.

 

Den 1 maj är hallen stängd och kumitepasset inställt.

 

Från och med måndag 2 maj tränar vi som vanligt.

Påsklov
2022-04-07 14:22

Vi tar påsklov från och med lördag 9 april till och med måndag 18 april. Vi tränar som vanligt från och med tisdag 19 april. 

 

Vuxna har möjlighet att delta i graderingsträning i Tibble den 9 april och extra kataträning den 10 april. För tider se Tibbles hemsida.

Tantodori, Idori och Tachidori för svartbälten i Täby våren 2022
2022-04-03 21:24
Foto: Sara Lindmark
Tibble Karateklubb hälsar att alla svartbälten inom WIKF Sweden är inbjudan till Tantodori-, Idori -och Tachidori-träning under våren.
 

Medlemsklubb i WIKF


Medlemmar i Svenska Karateförbundet