SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karateklubben Yorokobi Liljeholmen Stockholm
Hos oss på Yorokobi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.
 
Terminen är nu igång för alla åldrar. Vi följer givetvis rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska karateförbundet för att minska risken att covid-19 sprids. Kommer nya rekommendationer får vi lägga om planeringen.
Nybörjarträning började den 23 augusti, vi tar in nybörjare i mån av plats hela september. Anmäl er via länken nedan. Man måste ha fått en bekräftelse att att man har plats i gruppen innan man kan dyka upp på träningen. Vi tar in färre nybörjare p.g.a. pandemin.
 
 
Vill du också träna med oss? Alla från sex till hundra år är välkomna!
 
 
Finbesök av WIKF Sveriges chefsinstruktör
2021-09-16 14:55

Söndag 26 september klockan 16.30-18.00 får vi finbesök av WIKF Sveriges chefsinstruktör sensei Michael Öberg 6 dan. Träningen riktar sig till alla medlemmar som har orange bälte eller högre. Inriktningen är traditionell Wado. Kom och lär! 

 

Det betyder att kumiteträningen den 26 september utgår.

Glöm inte: Årsmöte och sommaravslutning lör 5 juni 😀
2021-06-04 10:19

Här kommer en påminnelse om årsmöte och sommaravslutning imorgon, lör 5 juni:

 

Plats: stora gräsplanen på väg ner mot Vinterviken från Blommensbergsskolan  

Datum: lördag 5 juni 

Tid årsmöte: klockan 10.15-11.00 

Tid sommaravslutning: 11.00-12.00

Klädsel: Gi (karatedräkt). (Har man ingen karatedräkt kommer man i vanliga träningskläder)

 

Sommaravslutningen består av traditionsenlig avslutningsträning med Henrik, firande av all bra träning som gjorts under terminen och av de som graderat. Klubben bjuder på avslutningsfika. Denna gång får man en påse med dricka och fikabröd för att minska smittorisken. Ta en picknickfilt och häng med!

 

Välkomna! 😀👊🥋🌳🌼🌹🌾🌞

 

(Nu är den schemalagda träningen för terminen slut. Veckan efter avslutningen kör vi igång sommarträningen utomhus. Alla är välkomna oavsett ålder och erfarenhet. Under sommaren tränar vi onsdagar och lördagar. Närmare information om tid och plats kommer inom kort)