SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Y O R O K O B I
Traditionell karate i stilen Wadoryu
Karateklubben Yorokobi Wadoryu i Liljeholmen
Yorokobi betyder glädje och vi är övertygade om att det skapas genom träningsgemenskap mellan människor med olika bakgrund, erfarenheter och förutsättningar. Hos oss är alla välkomna och vi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. 
 
Vi tränar i Liljeholmshallen, Mejerivägen 4 & Västertorpshallen, Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.
 
Vi följer givetvis rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska karateförbundet för att minska risken att covid-19 sprids och anpassar träningen därefter.  
 
 
Vill du också träna med oss? Alla från sex till hundra år är välkomna!
 
Vårterminen 2023 startar den 9 januari och man får provträna två gånger gratis innan man bestämmer sig om man vill börja träna karate hos oss! Anmäl dig via vårt formulär - som måste fyllas i även vid gratis provträning (länk nedan). Läs gärna igenom "Vanliga frågor inför nybörjaträning". Välkommen!
 
OBS! Nybörjargrupperna VT23 är nu fulla. Vi tar in anmälningar till HT23.
 
Påsklov torsdag 6/4 till söndag 16/4
2023-03-31 07:00

Vi tar påsklov från och med skärtorsdagen 6 april till och med söndagen 16 april. Vi tränar som vanlig från och med måndag 17 april. 

 

Glad påsk! 🐣💪🥋

Klubbkläder och prylar på Yorokobidagen
2023-03-17 07:00
Under Yorokobidagen kommer det finnas klubbkläder och grejer till försäljning! Du kan se vad som säljs och vad det kostar här. Passa på att inhandla några coola outfits och visa att du är en Yorokobi!
 
Betalning sker endast med Swish. Klubben har ingen kontant- eller korthantering.
 
Vi ser fram emot en rolig Yorokobilördag! Välkomna!
Yorokobidagen 2023!
2023-03-11 08:00
Foto: S. Lindmark

Nästa lördag den 18 mars klockan 10.30-16.00 är det äntligen dags för Yorokobidagen! 🤩

 

Yorokobidagen är en heldagsaktivitet där alla medlemmar har möjlighet att träffas. Alla är välkomna, ingen föranmälan krävs, och det kostar inget. Man kan vara med hela eller del av dagen. 

 

Schema hittar du här, ladda gärna ner till mobilen i förväg. Nedan finns utökad information.

Ytterdörr till Liljeholmshallen låst fr.o.m 2023-02-20
2023-02-20 21:28

Idag (mån 20/2) blev klubben varse att Idrottsförvaltningen har beslutat att låsa ytterdörren till Liljeholmshallen och det numera fordras passerkort för att komma in. Klubben har inte några sådana passerkort i nuläget.

 

Bakgrunden till att ytterdörren hålls låst är enligt uppgift att obehöriga personer har rört sig i hallarna med stölder och skadegörelse som följd.

 

Att ytterdörren hålls låst medför ganska utmaningar för oss, som har många medlemmar och träningspass flera gånger i veckan, ibland flera pass efter varandra. Vi har i dagsläget inga resurser att ha en person stående som öppnar dörren. Vi kommer arbeta aktivt för att komma på en praktisk lösning på denna utmaning.

 

Fram till dess ber vi om ert tålamod och hjälpsamthet med att komma i tid till träningspassen och att vi alla i övrigt kan hjälpas åt att öppna ytterdörren för varandra.

 

I övrigt påminner vi igen om vikten av att ställa upp skorna på skohyllan i Liljeholmshallen. En brandsinspektör har påtalat att det inte får ligga skor på golvet av säkerhetsskäl, pga av risk för minskad framkomlighet vid nödutrymning av lokalerna. 

 

Stort tack!

Sportlov 27/2 till 5/3
2023-02-16 07:00

Yorokobi tar sportlov! ☃️🎿🥋

 

På lördag 25 februari kör vi alla pass enligt ordinarie schema.

 

På söndag 26 februari kör vi kumite 16.30-18.00. Däremot är nybörjarkumiten 15.30-16.30 inställd. 

 

Sedan är det inga träningar från och med måndag 27 februari till och med söndag 5 mars.

 

Träning som vanligt från måndag 6 mars!

 

Medlemsklubb i WIKF


Medlemmar i Svenska Karateförbundet