SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karateklubben Yorokobi Liljeholmen Stockholm
Hos oss på Yorokobi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.
 
Terminen är nu igång för alla åldrar. Vi följer givetvis rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska karateförbundet för att minska risken att covid-19 sprids. Kommer nya rekommendationer får vi lägga om planeringen.
Vi har nu stängt nybörjarintaget för höstterminen, men det går bra att anmäla sig till nybörjarstarten i januari redan nu. Anmäl er via länken nedan. Man måste ha fått en bekräftelse att att man har plats i gruppen innan man kan dyka upp på träningen. Vi tar in färre nybörjare p.g.a. pandemin.
 
 
Vill du också träna med oss? Alla från sex till hundra år är välkomna!
 
 
🍃🍁🍂 Höstlovsinformation 🍂🍁🍃
2021-10-22 15:51

Välkomna till Halloweenkarate lördagen den 30 oktober kl 11:15-12:30! 

Det blir ett gemensamt träningspass för alla medlemmar oavsett bältesgrad. Kom gärna klädd i enlighet med temat ! 🥋👊🎃👻🧛‍♀️💀👽

 

(Det blir endast ett enda träningspass lördagen den 30 okt, övriga träningspass är inställda). 

 

Därefter tar Yorokobi höstlovsledigt. Det är ingen träning från och med söndag 31 oktober till och med söndag den 7 november. Då passar vi på att vila upp oss lite och ladda batterierna inför de sista veckorna på terminen! 

 

Träning enligt schema från och med måndagen den 8 nov.😃🥋👊

Graderingsträning och besök av Michael Öberg
2021-09-23 16:32
Vi står inför en intensiv karatehelg! Graderingsträning vuxna lördag 25 sept och Extra kata-träning söndag 26 sept i Täby.
På söndag kommer även WIKF Sveriges chefsinstruktör Michael Öberg, 6 dan till oss i Liljeholmen.
 
Lördag 25/9 Täby
Kl 10-11 för röd-grön bälten för gradering till och med blått bälte.
Kl 11-13 för blå-svart bälten för gradering till brunt bälte och uppåt.
Söndag 26/9 Täby
Kl 09.30-11 - Pinan Kata
Kl 10.30-12 - Avancerade Kata
Söndag 26/9 Liljeholmen (från orange bälte)
Kl 16.30-18 Traditionell Wado