SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Y O R O K O B I
Traditionell karate i stilen Wadoryu
Karateklubben Yorokobi Wadoryu i Liljeholmen
Yorokobi betyder glädje och vi är övertygade om att det skapas genom träningsgemenskap mellan människor med olika bakgrund, erfarenheter och förutsättningar. Hos oss är alla välkomna! Barn, ungdomar och vuxna tränar tillsammans under träningspassen hos Yorokobi. 
 
Vi tränar i Liljeholmshallen, Mejerivägen 4 & Västertorpshallen, Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm. 
 

Letar du tid/lokal för nästa träning? Klicka här!

 
Vill du också träna med oss? Alla från sju till hundra år är välkomna!
 
Nybörjargruppen för vårterminen 2024 är nu full.
 
Anmäl er redan nu för att säkra en plats till hösterminen 2024 . (Nybörjarträning startar ungefär i samband med skolstarten i augusti. Information om exakt startdatum publiceras här på hemsidan i slutet av sommaren och info kommer även på e-mail om man har anmält sig via vårt formulär). Man får provträna två gånger gratis i samband med terminsstart innan man bestämmer sig om man vill börja träna karate hos oss! Läs igenom vanliga frågor och svar för mer info, länk nedan. 
 
Anmäl dig via vårt formulär - som måste fyllas i även vid gratis provträning (länk nedan). Vg notera att ett formulär per person som ska träna måste fyllas i (det går inte att använda ett och samma formulär för flera personer i samma hushåll). Man måste ha fyllt 7 år innan terminsstart. Läs gärna igenom "Vanliga frågor inför nybörjarträning", länk nedan.
 
Välkommen!
 
 
Sista påminnelsen: Anmälan till läger och gradering stängs vid midnatt
2024-05-19 21:30

Den som vill gå på lägret i Tibble nästa helg 25-26 maj och eventuellt gradera, och som ännu inte skickat in sin anmälan, behöver göra det nu. Anmälan stänger idag 19 maj vid midnatt.

 

Föranmälan är obligatorisk. Det går inte att göra en sen anmälan, och det går inte att anmäla sig på plats.

Påminnelse att anmäla sig till läger och gradering
2024-05-15 18:45

Nu på söndag 19 maj är sista chansen att anmäla sig till vårläger och gradering i Tibble. Natten till måndag stängs anmälan. Inga sena anmälningar tas emot, detta på grund av administration, och det går inte att anmäla sig på plats.

 

Kom ihåg att du som ska gradera till orange-vitt och över behöver ha godkännande från tränaren. Vi rekommenderar föräldrar till barn som vill gradera att själva kolla med tränaren. Kom ihåg att titta i Graderingspasset att det gått tillräckligt länge sedan sist. Läs mer under Träning & Gradering.

 

Kör hårt men försiktigt sista dagarna -- undvik skador! 💪🥋

Nybörjarkumite 12 maj slås ihop med ordinarie Kumite
2024-05-11 19:02

På grund av tränarbrist behöver Nybörjarkumite slås ihop med ordinarie Kumite den 12 maj. Nybörjarkumite är alltså kl 16.30-18.00.

Påminnelse : Ingen träning idag tors 9 maj
2024-05-09 16:19

Vi påminner om att det inte är ngn träning idag, tors 9 maj, pga av kristi himmelsfärd (röd helgdag) 

Veckan efter lägret, avslutning, och sommarträning
2024-05-05 08:00
Foto: Sara L.

Vårlägret och graderingen närmar sig med stormsteg. Vi har att se fram emot en lärorik och rolig men också intensiv träningshelg. 🥋💪

 

Veckan efter lägret

Notera att under lägerhelgen 25/5-26/5 är ordinarie träningar i Yorokobi inställda. Även veckan efter lägret får alla chansen att vila lägertrötta fötter och muskler. Alla vardagsträningar är inställda, med undantag för onsdagen 29/5 då vi har en gemensam träning i Liljeholmshallen 18.00-19.30. Alla bälten och åldrar är välkomna.

 

Alltså:

  • Lördag till tisdag 25/5-28/5, träning inställd
  • Onsdag 29/5, gemensam träning 18.00-19.30 i Liljeholmshallen
  • Torsdag 30/5, träning inställd

 

Avslutning

På lördagen 1/6 är det sedan dags för terminsavslutning! Det blir somrig karate till musik och efteråt fikar vi och firar allt slit och hård träning som vi tillsammans har klarat av under terminen! Vid fint väder är vi i Vinterviken, vid risk för regn i Liljeholmshallen. Mer information kommer när väderleksrapporten ser stabil ut.

 

Var: Vinterviken eller Liljeholmshallen, motionsrum 2 

När: Lördag den 1 juni kl 11-12:30

 

Alla medlemmar är välkomna oavsett ålder och bältesgrad! Ingen föranmälan behövs. 🌳🐦🌻🍪🥋👊🌞🎵

 

Sommarträning

Efter terminsavslutningen erbjuder vi några sommarträningar för de som vill. Alla medlemmar är välkomna. Vi kör i Trekantsparken nära Fruktparken i Liljeholmen, på onsdagar kl 18.30-19.30 och lördagar kl 10.30-11.30, från och med 5 juni till och med 19 juni.

 

Från och med midsommar tar Yorokobi sedan sommarlov, och vi vilar upp oss lite och laddar om inför höstterminen. 🏖🏕🏝

 

Information om datum för terminsstart i höst, scheman, datum för uppsamlingsgradering m.m. kommer senare.

 

Medlemsklubb i WIKF


Medlemmar i Svenska Karateförbundet