SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karateklubben Yorokobi Liljeholmen Stockholm
Hos oss på Yorokobi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.
 
Terminen är nu igång för alla åldrar. Vi följer givetvis rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska karateförbundet för att minska risken att covid-19 sprids. Kommer nya rekommendationer får vi lägga om planeringen.
Vi har nu stängt nybörjarintaget för höstterminen, men det går bra att anmäla sig till nybörjarstarten i januari redan nu. Anmäl er via länken nedan. Man måste ha fått en bekräftelse att att man har plats i gruppen innan man kan dyka upp på träningen. Vi tar in färre nybörjare p.g.a. pandemin.
 
 
Vill du också träna med oss? Alla från sex till hundra år är välkomna!
 
 
Ändrade träningstider 7-9 december
2021-12-03 17:27

Efter läger och graderingar så kör vi gemensamma träningar för alla medlemmar mellan den 7 och 9 december. Vi tränar klockan 18-19.15 i Liljeholmshallen, motionsrum 2 på tisdag och onsdag. På torsdag den 9 december tränar vi i Västertorpshallen, motionsrum 1, sammat tid. 

 

Kom och träna med de medlemmar ni inte ser så ofta.

 

Kom ihåg att det inte är någon ordinarie träning 4-6 december på grund av läger och gradering.

Gradering i Liljeholmen 6 december 
2021-11-28 15:09

Med hänsyn till pandemin anordnar Yorokobi även gradering i Liljeholmen denna termin. Här får man som högst gradera till grönt bälte (5 kyu). 

 

Plats och tid: Liljeholmshallen, motionsrum 2, måndag 6 december klockan 18.00-20.30.

 

De som ska gradera till rödvitt och rött bälte ska vara i lokalen senast 18.00 ombytta och klara. Graderingen pågår mellan 18.00-18.50 

 

De som ska gradera till gulvitt - grönt bälte ska vara i lokalen 19.00 ombytta och klara. Graderingen pågår mellan 19.00 –20.30. Vi börjar med de lägre bältesgraderna.  

 

Anmälan och betalning görs på plats (Swish). Gradering kostar 300 kr inklusive nytt bälte. Observera att man ska ha ett okej från sin tränare att får gradera innan man kommer till graderingen. 

 

Checklista för gradering  

  • Karatedräkt med klubbmärket fastsytt eller broderat på vänster sida av jackan.
  • Ta med graderingsbok, se till att namn och bild finns i den. Graderingsbok kostar 200 kr och finns att köpa i anslutning till graderingen (för nybörjare). 
  • För att få gradera måste man ha betalt terminsavgift och deltagit minst 50 procent i träningen under terminen samt att det ska ha gått minst sex månader sedan senaste graderingen. 
  • Frågor om gradering tas med respektive tränare. Det är tränaren som ska godkänna om det är ok att gradera (dvs. har man varit med på lektionerna och uppnått färdighet för den nivån).