SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Y O R O K O B I
Traditionell karate i stilen Wadoryu
Karateklubben Yorokobi Wadoryu i Liljeholmen
Yorokobi betyder glädje och vi är övertygade om att det skapas genom träningsgemenskap mellan människor med olika bakgrund, erfarenheter och förutsättningar. Hos oss är alla välkomna och vi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. 
 
Vi tränar i Liljeholmshallen, Mejerivägen 4 & Västertorpshallen, Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm. 
 

Letar du tid/lokal för nästa träning? Klicka här!

 
Vill du också träna med oss? Alla från sju till hundra år är välkomna!
 
Anmäl er redan nu för att säkra en plats till vårterminen 2024 . (Mer info kommer om exakt startdatum, men vanligen i samband med skolstart i januari efter jullovet). Man får provträna två gånger gratis innan man bestämmer sig om man vill börja träna karate hos oss!
 
Anmäl dig via vårt formulär - som måste fyllas i även vid gratis provträning (länk nedan). Vg notera att ett formulär per person som ska träna måste fyllas i (det går inte att använda ett och samma formulär för flera personer i samma hushåll). Man måste ha fyllt 7 år innan terminsstart. Läs gärna igenom "Vanliga frågor inför nybörjaträning".
 
Välkommen!
 
Anmäl dig här för nybörjarträning OBS! Nybörjargruppen HT23 är full, anmälan till VT24 är nu öppen!
 
Klubbkläder till försäljning på julavslutningen
2023-12-07 20:47

På julavslutningen nu på lördag 9 dec kommer det finnas klubbkläder och grejer till försäljning! ✨🎅🥋🤩 (försäljning sker efter julträningen, under fikastunden)

 

Passa på att inhandla några coola outfits och visa att du är en Yorokobi! 💖

 

VG notera : betalning sker endast med swish. Klubben har ingen kontant- eller korthantering.

 

Vi ser fram emot en rolig julavslutning!

Varmt välkomna! ✨🎄🎅🥋👊💖✨

Lägret, veckan därefter, och julavslutning
2023-11-27 07:00

Vinterlägret och graderingen närmar sig med stormsteg. Vi har att se fram emot en lärorik och rolig men också intensiv träningshelg.

 

Notera att under lägerhelgen 2-3/12 är ordinarie träningar i Yorokobi inställda. Även veckan efter lägret får alla chansen att vila lägertrötta fötter och muskler. Alla vardagsträningar är inställda, med undantag för onsdagen 6/12 då vi har en gemensam träning i Liljeholmshallen 18.00-19.30. Alla bälten och åldrar är välkomna.

 

Alltså:

  • Lördag till tisdag 2-5/12, träning inställd
  • Onsdag 6/12, gemensam träning 18.00-19.30 i Liljeholmshallen
  • Torsdag 7/12, träning inställd

På lördagen 9/12 är det sedan dags för julavslutning! Det blir julkarate till julmusik (man får gärna bära juliga attribut 🎅) och efteråt fikar vi och firar allt slit och hård träning som vi tillsammans har klarat av under terminen!

 

Var: Liljeholmshallen, motionsrum 2 

När: lör den 9 december kl 11-12:30

 

Alla medlemmar är välkomna oavsett ålder och bältesgrad! 🎄🎅🥋👊🎵🤶🎄

 

Efter julavslutning tar Yorokobi jullov och vi vilar upp oss lite och laddar om inför vårterminen. Det är alltså ingen träning efter den 9 december.

 

Information om datum för terminsstart i januari, scheman, datum för uppsamlingsgradering m.m. kommer senare.

Påminnelse: 26/11 är sista anmälningsdag till gradring och läger i Tibble
2023-11-24 20:12

För den som vill gå på Tibble Karateklubbs roliga vinterläger och kanske till och med gradera, men som inte ännu anmält sig, är det hög tid att göra det nu. 😁

 

Sista anmälningsdag är nu på söndag 26 november. Den 27e kommer listorna att sammanställas och skickas till Tibble Karateklubb.

 

Du måste föranmäla dig via Yorokobi. Det går inte att anmäla sig hos Tibble.

 

Länk till anmälan finns uppe i huvudmenyn på hemsidan.

 

Komplett information om lägret och vad som gäller för att få gradera finns i detta inlägg.

 

Peppa! 🦾✨️🥋

 

Medlemsklubb i WIKF


Medlemmar i Svenska Karateförbundet