SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karateklubben Yorokobi Liljeholmen Stockholm
Hos oss på Yorokobi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.
 
Vi följer givetvis rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska karateförbundet för att minska risken att covid-19 sprids. Kommer nya rekommendationer får vi lägga om planeringen.
 
Vårterminens nybörjargrupper startar 10 och 12 januari. Det går fortfarande att anmäla sig till nybörjarträningen. Anmäl er via länken nedan. Man måste ha fått en bekräftelse att att man har plats i gruppen innan man kan dyka upp på träningen. Vi tar in färre nybörjare p.g.a. pandemin.
 
 
Vill du också träna med oss? Alla från sex till hundra år är välkomna!
 
 
Terminsstart måndag 10 januari
2021-12-28 22:10

Den 10 januari startar vårens karateträning. Träningstider och lokaler för respektive grupp hittar ni i toppmenyn på hemsidan. Tiderna kommer även upp i kalendern inom kort. 

 
Som nybörjare följer man med till nästa grupp även om man inte graderade innan jul. Det kommer finnas ett tillfälle att gradera i slutet av januari eller början av februari för de som inte gjorde det i december. 
 
De barn som tränar i nybörjare sex år kan om de fyllt sju år till terminsstarten börja i nybörjargruppen sju år och äldre. Har man inte fyllt sju år stannar man i sexårsgruppen en termin till.
 
Denna termin slår vi ihop grupperna rödvit-röd och röd-gulvit till en grupp. Gruppen heter nu rödvit-gulvit. I den tränar de som var nybörjare i höstas och övriga som har rödvitt, rött eller gulvitt bälte. Gruppen tränar i Lijeholmshallen på onsdagar och lördagar.
 
På det sättet kan vi slå isär gruppen gul-grönvit som varit svår att hålla ihop då man ska lära många nya tekniker till både orange och grönt bälte. De som har gult eller orangevitt bälte tränar i Västertorpshallen på tisdagar och torsdagar. De som har orange och grönvitt bälte tränar i Liljeholmshallen på måndagar och onsdagar (sena tiden).
 
Dessutom ändrar vi inriktning och namn på passet som hetat Karatefys. Det heter nu parövningar och kommer ha den inriktningen. 
 
Vi anpassar tränigen efter rådande pandemiläge och följer noga de rekommendationer som ges. Nu håller vi tummarna att vi kan träna nästan som vanligt under våren.
 
Vi ses i dojon!
🎄🎅🥋 Julavslutning lör 11 dec! 🥋🎅🎄
2021-12-07 07:57

Välkomna till Yorokobis julavslutning! 

 

Det blir julkarate till julmusik (man får gärna bära juliga attribut 🎅) och efteråt fikar vi och firar allt slit och hård träning som vi tillsammans har klarat av!

 

Var: Liljeholmshallen, motionsrum 2 

När: lör den 11 december kl 11-12:30

 

Alla medlemmar är välkomna oavsett bältesgrad såklart! 🎄🎅🥋👊🎵🤶🎄

 

(Efter julavslutning tar Yorokobi jullov och vi vilar upp oss lite och laddar om inför vårterminen.  Det är alltså ingen träning efter den 11 december. Information om datum för terminsstart i januari, scheman, datum för uppsamlingsgradering mm kommer senare).