SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Y O R O K O B I
Traditionell karate i stilen Wadoryu
Karateklubben Yorokobi Wadoryu i Liljeholmen
Yorokobi betyder glädje och vi är övertygade om att det skapas genom träningsgemenskap mellan människor med olika bakgrund, erfarenheter och förutsättningar. Hos oss är alla välkomna och vi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. 
 
Vi tränar i Liljeholmshallen, Mejerivägen 4 & Västertorpshallen, Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.
 
Vi följer givetvis rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska karateförbundet för att minska risken att covid-19 sprids och anpassar träningen därefter.  
 
 
Vill du också träna med oss? Alla från sex till hundra år är välkomna!
 
Vårterminen 2023 startar den 9 januari och man får provträna två gånger gratis innan man bestämmer sig om man vill börja träna karate hos oss! Anmäl dig via vårt formulär - som måste fyllas i även vid gratis provträning (länk nedan). Läs gärna igenom "Vanliga frågor inför nybörjaträning". Välkommen!
 
 
Save the date - Yorokobidagen!
2023-01-23 23:41

Efter ett långt uppehåll är det äntligen dags för Yorokobidagen att göra comeback!

 

Yorokobidagen är en heldagsaktivitet där alla medlemmar har möjlighet att träffas och pröva på saker som vi inte gör så mycket på ordinarie träningar. Alla är välkomna, ingen föranmälan krävs, och det kostar inget. Man kan vara med hela eller del av dagen. 

 

Datum: Lördag 18 mars

Tid: 10.30-16.00

Plats: Liljeholmshallarna

 

Mer information kommer när det närmar sig. Tills dess -- Tagga! 😀👊🥋

Introduktionskurs i kumite från 29/1
2023-01-23 07:00
Nu startar vi en introduktionskurs i kumite (fri sparring)!
 
Träningen är på söndagar klockan 15:30-16:30 i Liljeholmshallarna motionsrum 2, direkt innan ordinarie kumiteträning. Du som har gult bälte och uppåt är välkommen. Vi kommer inte sparra på en gång utan träna på fotarbete och tekniker som man sedan använder sig av för att kunna sparra på ett säkert och roligt sätt. Handskar, benskydd och tandskydd behövs ändå för att vänja sig.
 
Vi kommer ta det lugnt. Alla ska känna sig trygga med att träna. Detta är förberedande både för gradering och för den som vill tävla.
Ändrad tid för uppsamlingsgradering 4/2
2023-01-23 06:30

Med anledning av graderingsträningen i Tibble den 4 februari (se separat inlägg) så har vi belutat att senarelägga uppsamlingsgraderingen med 45 minuter. Vi börjar kl 13.00, anmälan på plats från kl 12.30. I övrigt är upplägget oförändrat.

Graderings- och kataträning i Tibble våren 2023
2023-01-12 09:30

Tibble Karateklubb, där WIKF Sveriges chefsinstruktör instruerar, håller graderingsträning och extra kataträning i Tibblehallen sal 3 i Täby under våren. Det är mycket lärorikt och särskilt lämpligt att gå på för den som planerar att gradera i slutet av terminen. Du ska ha fyllt 13 år för att gå på dessa träningar.

Påminnelse om terminsstarten 9 januari
2023-01-06 07:00

En kort påminnelse om att vårtterminen äntligen börjar nästa vecka, från och med 9 januari!

 

Samma schema gäller som förra terminen, du kan se detta dels i Kalender dels i Träningsschema under Träning & Gradering.

 

Vi ses i dojon!

 

Medlemsklubb i WIKF


Medlemmar i Svenska Karateförbundet