SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Y O R O K O B I
Traditionell karate i stilen Wadoryu
Kumiteträning
Det finns 3 olika kumitepass med per vecka med olika inriktning:
  • Kumite och sparringtekniker
  • Kumite för nybörjare
  • Mittsträning
Kumite och sparringtekniker
2023-07-20 20:57

Träningstid & lokal

Söndagar 16.30 -18.00 Liljeholmshallen, motionsrum 1
 
Här tränar vi kumite-/sparringtekniker. Träningen riktar sig till alla som tränat kanske ett år eller mer. Barn och ungdomar som är intresserade av att tävla i kumite kan med fördel delta här. Träningen innehåller sparring, men med lätt kontakt. Alla kan delta utifrån sina förutsättningar. Till detta pass behöver man ha tävlingshandskar, benskydd och tandskydd. Skydd går att köpa via klubben (i Liljeholmshallen). Vill man handla i butik rekommenderar vi Budo & Fitness.
 
Regelverk för tävling:
Kumite för nybörjare
2023-07-20 20:57
Träningstid & lokal
Söndagar 15.30 -16.30 Liljeholmshallen, motionsrum 1
 
Denna träning riktar sig till de som är nya till kumite eller inte ännu känner sig redo för ordinarie pass kl 16.30. Alla bältesgrader för vuxna och barn med minst helrött bälte (alla åldrar) är välkomna. Träningen innehåller sparring, men med lätt kontakt. Alla kan delta utifrån sina förutsättningar. Till detta pass behöver man ha handskar, benskydd och tandskydd. Skydd går att köpa via klubben (i Liljeholmshallen). Vill man handla i butik rekommenderar vi Budo & Fitness.
Mittsträning
2023-07-20 20:57
Träningstid & lokal
Onsdagar 18.30 - 20.00 Västertorpshallen, motionsrum 2
 
Här tränar vi slag och sparkar mot mitts. Träningen riktar sig till alla som har grundläggande kunskaper om slag och spark och är minst 12 år. Träningen kan innehålla sparring, men med mycket lätt kontakt. Till detta pass behöver man ha boxningshandskar, förutom benskydd och tandskydd.
 

Medlemsklubb i WIKF


Medlemmar i Svenska Karateförbundet