SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Y O R O K O B I
Traditionell karate i stilen Wadoryu
Avgifter
Klubben tar ut följande avgifter:
 
Medlemsavgift:

100 kr/kalenderår, betalas vid årets första faktura

Träningsavgift:

1 050 kr/termin för barn och ungdomar upp till 18 år

 

1 450 kr/termin för vuxna

 

De betalningsmöjligheter vi erbjuder idag är:

  • Kort
  • Swish
  • Faktura
  • Delbetalning (notera att du får betala en administrativ avgift på 39 kronor per delfaktura)

Tänk på att fakturabetalning och delbetalning innebär att det kommer att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar ditt UC.

 

Vänligen notera att träningsavgiften är fast och att Yorokobi inte justerar träningsavgiften hos enskilda medlemmar på grund av att man inte har kunnat delta på alla träningstillfällen under terminen. Det gäller oavsett om man exempelvis inte kunnat delta pga av sjukdom, haft förhinder, man har stått på väntlista och få en plats efter terminsstart, träningspass måste ställas in av klubben, man själv anser att man har fått otydlig/sen information och liknande. 

Provträna först, betala sen
När du har anmält dig och fått OK att börja provträna så skickar vi ut en faktura för terminen. Du har tre veckor på dig att genomföra de två gratis provträningarna. Om du efter provträningarna väljer att fortsätta så betalar du fakturan.
 
Om du inte vill fortsätta, använd länken för avanmälan i fakturan så makuleras den. Du behöver självklart inte ange anledning till varför du inte vill fortsätta.
 
Friskvårdsbidrag
Gör så här för att utnyttja din arbetsgivares erbjudande om friskvårdsbidrag:
  1. Vänta i någon dag efter att du betalat din faktura.
  2. Klicka på den länk där du fick fakturan för att förhandsgranska. (Notera att fakturan ska vara tydligt markerad "betald". Är den inte markerad betald trots att du har betalat för mer än en vecka sedan, kontakta kassören.)
  3. Skriv ut fakturan.
 

Medlemsklubb i WIKF


Medlemmar i Svenska Karateförbundet