Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Karateklubben Yorokobi Liljeholmen Stockholm
Hos oss på Yorokobi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.

Vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska karateförbundet för att minska risken att covid-19 sprids. Man bör träna parövningar och kumite med så få träningskompisar som möjligt, Självklart är kontaktövningar frivilliga. Tränarna kommer ha alternativa övningar för de som vill hålla avstånd. 
Nybörjare kommer inte ha övningar som innebär kroppskontakt. 


Vill du också träna med oss? Alla är välkomna!
Nybörjargrupperna startade 17 respektive 22 augusti 2020. Nybörjargruppen för åtta år och äldre är full, men det går bra att anmäla sig till gruppen som startar i januari. Nybörjargruppen 6-7 år har några få platser kvar.
Anmäl dig här för nybörjarträning

Karatefysen på lördagar - nu även för vuxna med rött bälte
2020-09-21 14:08
Karatefysen på lördagar 11.15-12.30 har varit från gult bälte. Vi öppnar nu upp den gruppen för vuxna med rött bälte, men barn bör fortfarande ha gult bälte innan man deltar. I träningen ingår oftast cirkelträning och man tränar utifrån sina förutsättningar. 
Välkomna!
Kick-off för Ungdomsgruppen 22 augusti
2020-08-17 13:13

På lördag 22 augusti inleder vi terminen för ungdomsgruppen med en liten kick-off!


Vi möts vid trekantsparken/fruktparken i Liljeholmen kl. 11.00 och tar oss gemensamt till Vinterviken för utomhusträning, lunch (som klubben bjuder på) och aktiviteter. Vi är åter i Liljeholmen ca klockan 15.00.

 

Ungdomsgruppen är en möjlighet för ungdomarna i klubben att delta och påverka sin egen träning. Till på lördag är det därför bra om alla ungdomar funderar på vad dom vill göra vid ungdomsträningstillfällena.

 

Ungdomsgruppen har även två representanter som är huvudsakliga kontaktpersoner mot Emma och Mattias, som är tränarnas motsvarighet. Till på lördag skulle det även vara bra att fundera på om man vill vara kontaktperson.

 

Vi ser fram emot lördag och en ny kul termin!