Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Karateklubben Yorokobi
Hos oss på Yorokobi tränar barn och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen, alltså både i Liljeholmen och Hägersten.


Vill du också träna med oss? Alla är välkomna!
Vi tar in nya medlemmar i aug/sept. Vi har för närvarande kö till nybörjargruppen men räknar med att snart kunna släppa in nya personer då inte alla som provtränar väljer att fortsätta. Anmäl er så hör vi av oss så fort det finns plats. 
Anmäl dig här för nybörjarträning


Mer finbesök
2019-09-18 13:47
Torsdag den 7 november får vi besök av Greeg Nordqvist, 6 dan och medlem i svenska WIKFs tekniska kommitté. Han kommer gästinstruera gruppen Grönt bälte och högre kl 19.00-20.15. Jag gissar att vi både kommer att få slipa teknik och stärka vår fysik.
Uppsamlingsgradering
2019-08-28 14:48

Lördag den 28 september klockan 13.00 -15.00  i Liljeholmshallen är det uppsamlingsgradering för de som ska till rödvitt - grönt bälte och inte hade möjlighet att gradera i samband med vårlägret.


Registrering och betalning sker från kl 12.40 i motionsrum 2.


Alla som ska gradera till orange-vitt eller högre ska ha godkännande från sina respektive instruktörer. Saknas sådant tillstånd får man inte gradera vid uppsamlingsgraderingen.