Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Karateklubben Yorokobi Liljeholmen Stockholm
Hos oss på Yorokobi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.

Vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska karateförbundet för att minska risken att covid-19 sprids. För tillfället bedrivs därför bara träning för barn födda 2005 eller senare.  Man bör träna parövningar och kumite med så få träningskompisar som möjligt, Självklart är kontaktövningar frivilliga. Tränarna kommer ha alternativa övningar för de som vill hålla avstånd. 
Nybörjare kommer inte ha övningar som innebär kroppskontakt. 


Vill du också träna med oss? Alla är välkomna!
Nybörjargrupperna startade 17 respektive 22 augusti 2020. Nybörjargrupperna är nu fulla, men det går bra att anmäla sig till grupperna som startar i januari. 
Anmäl dig här för nybörjarträning

Information om gradering för barn och unga födda 2005 eller senare
2020-11-30 20:50
Gradering för barn och unga födda 2005 eller senare äger rum 12 december från 10.00 i Liljeholmshallen motionsrum 1 och 2. Graderingen kostar 300 kr, bälten ingår i priset denna gång, glöm inte graderingsboken. För de som graderar för första gången behöver man även köpa graderingsbok. Den kostar 200 kr.

Samma regler gäller som vid träningarna, alltså inga föräldrar på plats p.g.a Covid. Därför behöver man förskottsbetala. Anmäl barnen men namn och till vilken bältesfärg de ska gradera senast lördag 5 december till klubbens mailadress wadoryu.yorokobi@gmail.com 
Ni får därefter faktura som behöver betalas senast onsdag 9 december.

Nybörjarbarnen som ska gradera till rödvitt ska vara på plats klockan 10.00. Övriga barn ska komma till hallen klockan 11.00.

Som  vanligt gäller att man ska ha pratat med sin tränare om att man är redo för gradering.

Välkomna!
Vuxenträningen utomhus pausas och träning hemma via Teams påbörjas
2020-11-18 16:39

Föreningens styrelse hade möte 16 november med anledning av regeringens förslag om att sänka antalet deltagare vid allmänna sammankomster till åtta personer. Beslutet planeras träda i kraft 24 november.


Av regeringens presskonferens framgick att Folkhälsomyndigheten återkommer de närmaste dagarna med allmänna råd om träning för barn födda 2005 och senare. Styrelsen avvaktar dessa innan beslut fattas om barnträningen. Träningen pågår som vanligt för denna grupp fram till nytt beslut.


Vuxenträningen (de födda 2004 och tidigare) som bedrivs utomhus pausas från och med vecka v 48, vilket också Svenska karateförbundet rekommenderar. 


Även lokalen som stått till förfogande för enskild träning för de högre graderade som siktar på gradering avbokas från och med vecka 48.


Från och med 24 november kommer klubben erbjuda träning via Teams till alla medlemmar som vill delta. Vi kommer börja med två träningar i veckan, tisdagar och torsdagar klockan 19-20. Länk till träningarna kommer skickas ut till era mejladresser.


För de som inte kan vänta till tisdag eller vill träna mer än två gånger i veckan erbjuder WIKF Norges chefsinstruktör Cato Bruarøy 7 dan, träningspass genom Facebook, sök på Karatehjemme eller följ länken https://www.facebook.com/groups/karatehjemme/    Där hittar ni närmare 40 halvtimmeslånga träningspass som alla kan hänga med i, oavsett färg på bältet

 

Må detta snart vara över!

Styrelsen (Pierre, Anette, Sara, Fredrik och Henrik)