Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Karateklubben Yorokobi Liljeholmen Stockholm
Hos oss på Yorokobi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.


Vill du också träna med oss? Alla är välkomna!
Nästa nybörjargrupp startar 11 januari 2020 och det går bra att anmäla sig till den gruppen nu.
Anmäl dig här för nybörjarträning

Terminsavslutning och gradering 6 juni
2020-06-05 13:38
Imorgon 6 juni är det terminsavslutningsträning för alla medlemmar oavsett grad och gradering för lägre bälten.
Klockan 11.00-12.00 är det traditionsenlig terminsavslutningsträning i Liljeholmshallen (regn utlovas så vi är inne). Men denna termin tränar vi i två grupper för att inte bli för många, en barn- och en ungdoms-/vuxengrupp. Barnen tränar i motionsrum 2 och övriga i motionsrum 1. Klubben bjuder inte på fika denna termin, men man får gärna ta med eget.
Graderingen äger rum 6 juni från 09.45-10.55 i Liljeholmshallen motionsrum 1 och 2. Graderingen kostar 300 kr (betalas med Swish på plats), bälten finns att köpa efter graderingen för 50 kr, glöm inte graderingsboken. För de som graderar för första gången finns graderingsbok att köpa på plats. Den kostar 200 kr. Graderingen är för de som vill gradera till rödvitt/rött eller gulvitt/gult bälte. Övriga får tyvärr stå över gradering denna termin då vi inte kunnat träna parövningar och sparring.
Välkomna!
Folkhälsomyndigheten: Träna gärna men gör det säkert
2020-03-26 16:32
Folkhälsomyndigheten har kommit med nya rekommendationer vad gäller fysiska aktiviteter. Ni kan se dem nedan. Vi är betydligt färre på träningarna och det har inte varit några problem att hålla bra avstånd till varandra. Alla moment med kroppskontakt eller närmare avstånd är borttagna. Det finns gott om annat vi kan träna på. Vi tittar på möjligheten till utomhusträning och återkommer i den frågan.

Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten.
Generella råd
 • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
 • Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och ska därför inte delta i gruppaktiviteter inomhus.
 • Minska moment med närkontakt, gör andra övningar istället.
 • Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.
 • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
 • Se till att det finns möjlighet att torka av utrustning som används av flera, exempelvis gymutrustning, efter varje persons användning.
 • Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien.
 • Undvik trängsel t.ex. vid insläpp av publik på läktare och vid försäljning.
 • Begränsa om möjligt antalet deltagare i aktiviteterna. 
 • Se till att det finns tydlig skyltning av råden om att stanna hemma vid sjukdom och att ha god handhygien.
 • Städa oftare toaletter och ytor som många tar i.
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar/