Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Karateklubben Yorokobi Liljeholmen Stockholm
Hos oss på Yorokobi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.

Vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska karateförbundet för att minska risken att covid-19 sprids. Stockholm stad håller alla idrottsanläggningar stängda till åtminstone 24 januari. För tillfället bedriver klubben bara träning digitalt. 
Vi återkommer med besked om eventuellt nybörjarintag senare under terminen.


Vill du också träna med oss? Alla är välkomna!
Våra lokaler är stängda p.g.a. pandemin. Vi återkommer med besked om nybörjarintag senare under terminen.


Vårterminen börjar med digitala träningspass
2021-01-10 21:20

Ett vanligt år hade vårterminen börjat imorgon med nybörjarintag i Liljeholmshallen klockan 18, men nu är det inget vanligt år. Terminen börjar istället med onlineträning på tisdag klockan 19. 


Stockholm stad har stängt alla idrottsanläggningar helt och hållet fram till 24 januari 2021. Det har ännu inte kommit någon ny information om vad som händer därefter. Vi har alltså inte tillgång till våra träningslokaler och klubben kommer därför börja terminen med digitala träningspass på Teams. Förhoppningsvis kommer vi kunna komplettera med utomhusträning inom kort.


Alla medlemmar är välkomna att delta i träningarna via Teams.


Träningstider

Tisdagar 19.00-20.00

Torsdagar 19.00-20.00


Vi avvaktar med besked om nybörjarintag.

Vuxenträningen utomhus pausas och träning hemma via Teams påbörjas
2020-11-18 16:39

Föreningens styrelse hade möte 16 november med anledning av regeringens förslag om att sänka antalet deltagare vid allmänna sammankomster till åtta personer. Beslutet planeras träda i kraft 24 november.


Av regeringens presskonferens framgick att Folkhälsomyndigheten återkommer de närmaste dagarna med allmänna råd om träning för barn födda 2005 och senare. Styrelsen avvaktar dessa innan beslut fattas om barnträningen. Träningen pågår som vanligt för denna grupp fram till nytt beslut.


Vuxenträningen (de födda 2004 och tidigare) som bedrivs utomhus pausas från och med vecka v 48, vilket också Svenska karateförbundet rekommenderar. 


Även lokalen som stått till förfogande för enskild träning för de högre graderade som siktar på gradering avbokas från och med vecka 48.


Från och med 24 november kommer klubben erbjuda träning via Teams till alla medlemmar som vill delta. Vi kommer börja med två träningar i veckan, tisdagar och torsdagar klockan 19-20. Länk till träningarna kommer skickas ut till era mejladresser.


För de som inte kan vänta till tisdag eller vill träna mer än två gånger i veckan erbjuder WIKF Norges chefsinstruktör Cato Bruarøy 7 dan, träningspass genom Facebook, sök på Karatehjemme eller följ länken https://www.facebook.com/groups/karatehjemme/    Där hittar ni närmare 40 halvtimmeslånga träningspass som alla kan hänga med i, oavsett färg på bältet

 

Må detta snart vara över!

Styrelsen (Pierre, Anette, Sara, Fredrik och Henrik)