Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Fel nybörjartider i annons hos SöderortDirekt! Tiderna på hemsidan gäller
Hos oss på Yorokobi tränar barn och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen, alltså både i Liljeholmen och Hägersten.


Vill du också träna med oss? Alla är välkomna!
Vi hade fullt i vårterminens nybörjargrupp. Man kan ställa sig på kö till gruppen som börjar 19 augusti.
Vi tar in nya medlemmar i aug/sept. Pröva och träna två gånger gratis.
Anmäl dig här för nybörjarträning


Nybörjarträningen startar 19 augusti - OBS fel dagar och tider i annons i Söderortstidningen!
2019-08-02 18:28
Den 19 augusti drar nybörjarträningen igång. Gruppen tränar två gånger per vecka, måndagar 18.00-19.00 och lördagar 11.30-12.30 i Liljeholmshallen, motionsrum 2. 

I annons i SöderortDirekt är det fel dagar och träningstider. Tiderna har förväxlats med nybörjartiderna hos Tibble karateklubb. Det är tiderna här på hemsidan som gäller.

Anmäl dig till nybörjargruppen genom att fylla i anmälningsformuläret här
Har du frågor om nybörjarträning - läs mer här 

Terminsstart 19 augusti
2019-08-02 17:43
Den 19 augusti startar äntligen höstens karateträning. Träningstider och lokaler för respektive grupp hittar ni i toppmenyn och i kalendern i vänstermenyn på hemsidan.

Som lägre graderad (vitt-gult bälte) följer man med till nästa grupp även om man inte graderade på sommarlägret eller barngraderingen. Det kommer finnas ett tillfälle att gradera under september på klubben, men vill man av någon anledning vara kvar och träna i den tidigare gruppen får man givetvis det.

Grupperna rödvitt-rött (termin 2) har delvis fått nya träningstider. De tränar nu onsdagar kl 18-19 och lördagar 11.30-12.30. 

Klubbens mest aktiva tränare, Henrik Verputten, tjänstgör i Korea ett år så det blir vissa ändringar på tränarsidan (och antagligen lite mindre 80-talsmusik). Som tur är kommer Hans Skoglund tillbaka efter långtidsskada. Dessutom får klubben två nya huvudinstruktörer, Sara Ahlström och Mattias Ristijärvi som kommer ansvara för nybörjarna och rödvitt-rödgruppen på lördagar. 

Lördagspasset/teknikfys för de med gult bälte och högre kommer få rullande instruktörer. Fredrik, Hans, Pierre och Christian kommer dela på det. 

Sensei Michael Öberg gästinstruera två eller tre söndagar under hösten. Jag återkommer med besked om vilka veckor det blir.

Vi planerar även för en förlängd lördagsträning för alla medlemmar i mitten på terminen, även där återkommer vi med datum senare.

Nu ska jag till Spanien och nörda ner mig i karateträning, vi ses vecka 34.

Fredrik Hjulström