SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karateklubben Yorokobi Liljeholmen Stockholm
Hos oss på Yorokobi tränar barn, ungdomar och vuxna tillsammans. Vi tränar i Liljeholmshallen Mejerivägen 4 & Västertorpshallen Personnevägen 90, alltså både i Liljeholmen och Hägersten i Stockholm.

Vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska karateförbundet för att minska risken att covid-19 sprids. Stockholm stad öppnar åter idrottsanläggningarna för barn födda 2002 och senare. Yorokobi startar träning för denna åldersgrupp i våra lokaler den 1 februari. Äldre medlemmar får ännu bara träna digitalt. 
Nybörjarträning för barn och unga (födda 2002 och senare) börjar den 22 februari. Anmäl er via länken nedan. Man måste ha fått en bekräftelse att att man har plats i gruppen innan man kan dyka upp på träningen. Vi tar in färre nybörjare p.g.a. pandemin.


Vill du också träna med oss? Alla är välkomna!
Vi återkommer med besked om nybörjarintag inom kort.


Sommarträning - alla är välkomna
2021-06-08 21:32

Imorgon onsdag 9 juni börjar sommarträningen. Vi träna onsdagar klockan 18-19 och lördagar klockan 10-11.

 

Plats - fruktparken, som ligger mellan T-banestationen Liljeholmen och Trekanten. Titta efter träningskompisar med Yorokobikläder och Yorokobiflaggan.

 

Vi tränar i utekläder (inte gi).

 

Alla bältesgrader och åldrar är välkomna, även föräldrar som inte prövat på ännu.

 

Kom och dela karateglädje med oss!

Glöm inte: Årsmöte och sommaravslutning lör 5 juni 😀
2021-06-04 10:19

Här kommer en påminnelse om årsmöte och sommaravslutning imorgon, lör 5 juni:

 

Plats: stora gräsplanen på väg ner mot Vinterviken från Blommensbergsskolan  

Datum: lördag 5 juni 

Tid årsmöte: klockan 10.15-11.00 

Tid sommaravslutning: 11.00-12.00

Klädsel: Gi (karatedräkt). (Har man ingen karatedräkt kommer man i vanliga träningskläder)

 

Sommaravslutningen består av traditionsenlig avslutningsträning med Henrik, firande av all bra träning som gjorts under terminen och av de som graderat. Klubben bjuder på avslutningsfika. Denna gång får man en påse med dricka och fikabröd för att minska smittorisken. Ta en picknickfilt och häng med!

 

Välkomna! 😀👊🥋🌳🌼🌹🌾🌞

 

(Nu är den schemalagda träningen för terminen slut. Veckan efter avslutningen kör vi igång sommarträningen utomhus. Alla är välkomna oavsett ålder och erfarenhet. Under sommaren tränar vi onsdagar och lördagar. Närmare information om tid och plats kommer inom kort)