Anmälan för provträning
Välkommen som ny medlem i Karateklubben Yorokobi Wadoryu i Liljeholmen!

Fyll i uppgifterna i formuläret och klicka på Skicka för att anmäla dig eller ditt barn till provträning. Dina uppgifter sparas direkt i databasen. Tänk på att du måste fylla i alla obligatoriska fält för att kunna skicka in formuläret.

När du har anmält dig och fått OK att börja provträna så skickar vi ut en faktura för terminen. Du väljer själv när du genomför de två gratis provträningarna. Om du efter provträningarna väljer att fortsätta så betalar du fakturan. Om du inte vill fortsätta, klicka på avanmälan i fakturan. Du behöver självklart inte ange anledning till varför du inte vill fortsätta.

Dina personuppgifter och Dataskyddsförordningen, GDPR
När du anmäler dig och eller ditt barn till Yorokobi godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR. Som medlem kommer Yorokobi, för att kunna administrera föreningen, söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar, behandla de här uppgifterna om dig: namn, personnummer, adress, mejladress och telefonnummer. Hanteringen sker endast utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, mejla yorokobi@yorokobikarate.se.

När du anmäler dig/ditt barn godkänner du även att uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som t ex namn, bild, statistik kan komma att publiceras på www.yorokobi.se, Facebook och Instagram. Vill du inte att din/ditt barns bild eller uppgifter ska kunna publiceras mejla yorokobi@yorokobikarate.se.

Personuppgifter
* PersonNr: -  
* Kön:Man   Kvinna
* Förnamn:
* Efternamn:
c/o:
* Adress:
* Postnummer:
* Ort:
Mobiltelefon:
Telefon hem:
E-post 1:
Målsman 1 uppgifter
* Relation:
* Namn:
* E-post:
* Telefon:
Målsman 2 uppgifter
Relation:
Namn:
E-post:
Telefon:
Kommentarer:
* Obligatoriska fält

 
© SportAdmin AB